Απάτη μέσω διαδικτύου κόστισε πέραν των 20 χιλιάδων ευρώ σε κάτοικο Λεμεσού

Απάτη μέσω διαδικτύου κόστισε πέραν των 20 χιλιάδων ευρώ σε κάτοικο Λεμεσού

Προσοχή από διαδικτυακές αλλά και τηλεφωνικές απάτες συστήνει η Αστυνομία στους πολίτες, καθώς συνεχίζονται να γίνονται σχετικές καταγγελίες. Το τελευταίο περιστατικό αφορά κάτοικο Λεμεσού, που απώλεσε πέραν των 20 χιλιάδων ευρώ για παραγγελία εκσκαφέα.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ΤΑΕ Λεμεσού, διερευνά υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, μετά την καταγγελία κατοίκου της πόλης ότι, τον περασμένο μήνα, απέστειλε μέσω τραπεζικής εντολής το χρηματικό ποσό των €20,785 ευρώ, σε λογαριασμό εταιρίας στην Ισπανία, το οποίο αφορούσε στην αγορά και αποστολή στην Κύπρο ενός εκσκαφέα.
 
Ο εκσκαφέας είχε εντοπιστεί από τον παραπονούμενο μέσω συγκεκριμένης ιστοσελίδας και η επικοινωνία με την εταιρεία, που έγινε μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διακόπηκε αμέσως μετά την πραγματοποίηση της πληρωμής.
 
Σε σχέση με το πιο πάνω περιστατικό αλλά και τα συνεχόμενα φαινόμενα τηλεφωνικής απάτης, όπως και απάτης μέσω διαδικτύου, το κοινό καλείται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και καχύποπτο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE