Συνάντηση Ράαμπ-Τσαβούσογλου με κάλεσμα για ευελιξία στο Κυπριακό

Συνάντηση Ράαμπ-Τσαβούσογλου με κάλεσμα για ευελιξία στο Κυπριακό

Συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε ο Υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Ντόμινικ Ράαμπ στο περιθώριο της υπουργικής συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.


Σε ανάρτησή του στο Twitter ο επικεφαλής της βρετανικής διπλωματίας ανέφερε ότι συζήτησε την επικείμενη άτυπη πενταμερή υπό τα Ηνωμένα Έθνη για το Κυπριακό με τον κ. Τσαβούσογλου και ότι τόνισε ξανά «την ανάγκη όλες οι πλευρές να επιδείξουν ευελιξία».

Ο κ. Ράαμπ έγραψε επίσης ότι ως σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ και ως εταίροι που συνεργάζονται στενά σε πολλές κοινές προκλήσεις, «η συνεργασία Βρετανίας και Τουρκίας είναι πιο σημαντική από ποτέ».

Την Τρίτη ο κ. Ράαμπ είχε συνάντηση με τους ομολόγους του από ΗΠΑ, Γαλλία και Γερμανία.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

Στόχο όπως κλείσουν τα ψηφοδέλτια σε όλες τις επαρχίες, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχει ο ΔΗΣΥ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία, νωρίς το Φθινόπωρο, αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

BEST OF TOTHEMAONLINE