Έντονη δυσαρέσκεια Γονέων Μέσης για τη συνέχιση των μέτρων στα Γυμνάσια

Έντονη δυσαρέσκεια Γονέων Μέσης για τη συνέχιση των μέτρων στα Γυμνάσια

Την έντονη δυσαρέσκεια και απογοήτευσή της για την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, με την οποία παραμένουν σε ισχύ τα μέτρα που κρατούν τα παιδιά των γυμνασίων μακριά από τα σχολεία τους, εκφράζει σε ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία Μέσης Εκπαίδευσης.

 
Η Συνομοσπονδία εκφράζει λύπη ιδιαίτερα για το γεγονός ότι με υπουργική απόφαση και όχι των επιδημιολόγων, συνεχίζουν τα εκπαιδευτικά, ψυχολογικά και συναισθηματικά προβλήματα χιλιάδων παιδιών μίας βαθμίδας της εκπαίδευσης.
 
«Παρόλο που έχουμε επανειλημμένα θέσει προς πάσα κατεύθυνση τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και την αναγκαιότητα άμεσης επιστροφής στα σχολεία, η κυβέρνηση για μια ακόμα φορά επέλεξε να αγνοήσει την έκκλησή μας», προσθέτει.
 
Καταλήγοντας, η Συνομοσπονδία σημειώνει ότι «τα παιδιά μας παραμένουν εκτεθειμένα σε σωρεία προβλημάτων, κενών και ελλείψεων, που θα τα μεταφέρουν κυρίως στην επόμενη σχολική χρονιά. Προβλήματα και αδυναμίες που για ακόμη μια φορά θα κληθούν να επωμιστούν και να τα πληρώσουν οι γονείς».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.