Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
Η Συνομοσπονδία εκφράζει λύπη ιδιαίτερα για το γεγονός ότι με υπουργική απόφαση και όχι των επιδημιολόγων, συνεχίζουν τα εκπαιδευτικά, ψυχολογικά και συναισθηματικά προβλήματα χιλιάδων παιδιών μίας βαθμίδας της εκπαίδευσης.
«Παρόλο που έχουμε επανειλημμένα θέσει προς πάσα κατεύθυνση τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και την αναγκαιότητα άμεσης επιστροφής στα σχολεία, η κυβέρνηση για μια ακόμα φορά επέλεξε να αγνοήσει την έκκλησή μας», προσθέτει.
Καταλήγοντας, η Συνομοσπονδία σημειώνει ότι «τα παιδιά μας παραμένουν εκτεθειμένα σε σωρεία προβλημάτων, κενών και ελλείψεων, που θα τα μεταφέρουν κυρίως στην επόμενη σχολική χρονιά. Προβλήματα και αδυναμίες που για ακόμη μια φορά θα κληθούν να επωμιστούν και να τα πληρώσουν οι γονείς».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις