Βρετανία: Συντριβή μαχητικού αεροσκάφους στην Κορνουάλη χωρίς θύματα

Βρετανία: Συντριβή μαχητικού αεροσκάφους στην Κορνουάλη χωρίς θύματα

Αεροσκάφος του βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού τύπου Hawk T1 συνετρίβη το πρωί στην Κορνουάλη, με τα δύο μέλη πληρώματος να προλαβαίνουν να εκτιναχθούν εγκαίρως.

 

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, αμφότεροι φέρουν μόνο ελαφριά τραύματα, ενώ από την πρόσκρουση του αεροσκάφους δεν προκλήθηκε άλλος τραυματισμός.

Το ατύχημα αποδίδεται σε πρόβλημα του κινητήρα. Το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας θα διενεργήσει έρευνα για το περιστατικό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE