Την επόμενη εβδομάδα ενδεχομένως νεότερα για το χαλλούμι από την Κομισιόν

Την επόμενη εβδομάδα ενδεχομένως νεότερα για το χαλλούμι από την Κομισιόν

Την επόμενη εβδομάδα ενδεχομένως να γίνουν ανακοινώσεις για το χαλλούμι από την Κομισιόν, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα στο ΚΥΠΕ, η εκπρόσωπος της Κομισιόν Μίριαμ Γκαρσία Φερέρ.

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος ερωτηθείσα κατά την καθημερινή ενημέρωση των συντακτών δήλωσε ότι «υπάρχουν αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν αυτήν την εβδομάδα σχετικά με την ποιότητα για την αναγνώριση ως προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης, καθώς και από την υγειονομική και φυτοϋγειονομικής πλευρά».

«Είναι πολύ νωρίς τώρα για να μάθουμε το αποτέλεσμα, επειδή αυτό συμβαίνει ακόμα και πρέπει ακόμη να θα ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε περίπου την επόμενη εβδομάδα ή την επόμενη εβδομάδα», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αποτέλεσμα της σημερινής διαδικασίας στην αρμόδια μόνιμη επιτροπή θα ανακοινωθεί αργότερα σήμερα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE