Πολύ σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: Νοσηλεύεται στην εντατική μοτοσικλετιστής

Πολύ σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: Νοσηλεύεται στην εντατική μοτοσικλετιστής

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Παρασκευή (26/03), στην Πάφο.

Στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας νοσηλεύεται μοτοσικλετιστής ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο στην Πάφο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία και τις προκαταρκτικές εξετάσεις στις 16:00 περίπου το απόγευμα επί της οδού Πριάμου στην Πάφο όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού. 

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος της Τροχαίας Πάφου Αλέξης Αλεξίου ανέφερε πως ο μοτοσικλετιστής που οδηγούσε την μοτοσικλέτα του στην οδό Πριάμου με ανατολική κατεύθυνση προς την Σωτηράκη Μαρκίδη, στην προσπάθεια του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, το όχημα έστριψε δεξιά με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.

Ο μοτοσικλετιστής ηλικίας 24 ετών από την Λετονία τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. 

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρός αυτός φέρει πολλαπλά κατάγματα στην σπονδυλική στήλη, στα πλευρά και στο θώρακα.
Ακολούθως αυτός κρατήθηκε για νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου. Ο οδηγός του οχήματος δεν έφερε τραυματισμό. 

Οι εξετάσεις για την πρόκληση του Τροχαίου διερευνά η Τροχαία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εντόπισαν το «σημείο μηδέν»: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των Αμερικανών για τη φωτιά στη Λεμεσό

Εντόπισαν το «σημείο μηδέν»: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των Αμερικανών για τη φωτιά στη Λεμεσό

Στο μικροσκόπιο της Μονάδας ATF βρέθηκαν τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό, όπως δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μετά την συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες.

BEST OF TOTHEMAONLINE