ΠΑΦΟΣ: «Λουκέτο» σε καφετέρια από την Αστυνομία – Πολλοί πελάτες στα τραπέζια, χωρίς τεστ κορωνοϊού ο υπεύθυνος και όχι μόνο

ΠΑΦΟΣ: «Λουκέτο» σε καφετέρια από την Αστυνομία – Πολλοί πελάτες στα τραπέζια, χωρίς τεστ κορωνοϊού ο υπεύθυνος και όχι μόνο

H Αστυνομία αποφάσισε το κλείσιμο καφετέριας στην Πάφο για τέσσερις μέρες, με βάση τις εξουσίες  που της παρέχονται στο διάταγμα του Πέρί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, αφού ο διαχειριστής της παραβίαζε συστηματικά όρους του σχετικού διατάγματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Παρασκευή στις 21:20 έγινε έλεγχος σε υποστατικό στην Πλατεία Κένεντυ στην Πάφο.

Ακολούθως καταγγέλθηκε ο υπεύθυνος επειδή το υποστατικό λειτουργούσε χωρίς να κατέχει άδεια λειτουργίας από το Υφυπουργείο Τουρισμού, χωρίς άδεια μουσικής και χωρίς άδεια ποτών.

Επίσης σε σχέση με το Νόμο για την Λοιμοκάθαρση διαπιστώθηκαν παραβάσεις καθώς υπήρχαν περισσότεροι πελάτες ανά τραπέζι, ο υπεύθυνος του υποστατικού δεν είχε διενεργήσει το rapid test όπως προβλέπεται, δεν τηρούνταν οι αποστάσεις και εξυπηρετούνταν πελάτες πάνω στο μπαρ.

Με εντολή του Αρχηγού Αστυνομίας εδόθη ειδοποίηση απαγόρευσης λειτουργίας του με ισχύ από τις 26 Μαρτίου μέχρι τις 29 Μαρτίου, η οποία επιδόθηκε στον υπεύθυνο του υποστατικού.

Σημειώνεται πως το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία Πάφου προχώρησε σε 18 καταγγελίες πολιτών στο πλαίσιο των 1238 ελέγχων που έγιναν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE