ΠΑΦΟΣ: «Λουκέτο» σε καφετέρια από την Αστυνομία – Πολλοί πελάτες στα τραπέζια, χωρίς τεστ κορωνοϊού ο υπεύθυνος και όχι μόνο

ΠΑΦΟΣ: «Λουκέτο» σε καφετέρια από την Αστυνομία – Πολλοί πελάτες στα τραπέζια, χωρίς τεστ κορωνοϊού ο υπεύθυνος και όχι μόνο

H Αστυνομία αποφάσισε το κλείσιμο καφετέριας στην Πάφο για τέσσερις μέρες, με βάση τις εξουσίες  που της παρέχονται στο διάταγμα του Πέρί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, αφού ο διαχειριστής της παραβίαζε συστηματικά όρους του σχετικού διατάγματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Παρασκευή στις 21:20 έγινε έλεγχος σε υποστατικό στην Πλατεία Κένεντυ στην Πάφο.

Ακολούθως καταγγέλθηκε ο υπεύθυνος επειδή το υποστατικό λειτουργούσε χωρίς να κατέχει άδεια λειτουργίας από το Υφυπουργείο Τουρισμού, χωρίς άδεια μουσικής και χωρίς άδεια ποτών.

Επίσης σε σχέση με το Νόμο για την Λοιμοκάθαρση διαπιστώθηκαν παραβάσεις καθώς υπήρχαν περισσότεροι πελάτες ανά τραπέζι, ο υπεύθυνος του υποστατικού δεν είχε διενεργήσει το rapid test όπως προβλέπεται, δεν τηρούνταν οι αποστάσεις και εξυπηρετούνταν πελάτες πάνω στο μπαρ.

Με εντολή του Αρχηγού Αστυνομίας εδόθη ειδοποίηση απαγόρευσης λειτουργίας του με ισχύ από τις 26 Μαρτίου μέχρι τις 29 Μαρτίου, η οποία επιδόθηκε στον υπεύθυνο του υποστατικού.

Σημειώνεται πως το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία Πάφου προχώρησε σε 18 καταγγελίες πολιτών στο πλαίσιο των 1238 ελέγχων που έγιναν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE