ΠΑΦΟΣ: Έκαναν 'φτερά' τα χρυσαφικά της - Εκμεταλλεύτηκαν την απουσία της οι 'ποντικοί'

ΠΑΦΟΣ: Έκαναν 'φτερά' τα χρυσαφικά της - Εκμεταλλεύτηκαν την απουσία της οι 'ποντικοί'

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στις 22:30 της Παρασκευής 27/3 από γυναίκα, κάτοικο Έμπας, ότι διαρρήχθηκε η κατοικία της και κλάπηκαν διάφορα κοσμήματα, άγνωστης προς το παρόν αξίας, ενώ αυτή απουσίαζε.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις διαπίστωσαν ότι η είσοδος επιτεύχθηκε από αλουμινένια μπαλκονόπορτα του σαλονιού, η οποία παραβιάστηκε με τη χρήση σκληρού αντικειμένου.

Η Αστυνομία συνέλεξε διάφορα τεκμήρια από την σκηνή με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE