ΠΑΦΟΣ: Έκαναν 'φτερά' τα χρυσαφικά της - Εκμεταλλεύτηκαν την απουσία της οι 'ποντικοί'

ΠΑΦΟΣ: Έκαναν 'φτερά' τα χρυσαφικά της - Εκμεταλλεύτηκαν την απουσία της οι 'ποντικοί'

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στις 22:30 της Παρασκευής 27/3 από γυναίκα, κάτοικο Έμπας, ότι διαρρήχθηκε η κατοικία της και κλάπηκαν διάφορα κοσμήματα, άγνωστης προς το παρόν αξίας, ενώ αυτή απουσίαζε.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις διαπίστωσαν ότι η είσοδος επιτεύχθηκε από αλουμινένια μπαλκονόπορτα του σαλονιού, η οποία παραβιάστηκε με τη χρήση σκληρού αντικειμένου.

Η Αστυνομία συνέλεξε διάφορα τεκμήρια από την σκηνή με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE