ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Το καιρικό «μενού» της εβδομάδας – Η πρόβλεψη μέχρι την Πέμπτη

Τμ. Μετεωρολογίας: Το καιρικό «μενού» της εβδομάδας – Η πρόβλεψη μέχρι την Πέμπτη

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται σταδιακά από την Τρίτη

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και στο δυτικό μισό του νησιού μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νότιοι, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και γύρω στον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά, στα ορεινά, θα σχηματιστεί παγετός.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, αλλά το απόγευμα αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδα, στο δυτικό μισό του νησιού, ενώ στο εσωτερικό δυνατό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τρίτη και μη αξιόλογη μεταβολή την Τετάρτη, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Πέμπτη θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top