Νέα μόδα! Οι άντρες το ρίχνουν στα...ΣΟΥΤΙΕΝ! Δείτε τους...και τρελαθείτε!!!

Νέα μόδα! Οι άντρες το ρίχνουν στα...ΣΟΥΤΙΕΝ! Δείτε τους...και τρελαθείτε!!!

Μια νέα και πρωτότυπη σειρά εσωρούχων για άντρες λανσάρει η εταιρεία «HommeMystere», προσπαθώντας να καλύψει το κενό που υπάρχει στην αγορά εσωρούχων.

Η Αυστραλιανή εταιρεία αναφέρει ότι δεν την ενδιαφέρει αν οι πελάτες της είναι «ομοφυλόφιλοι, straight, χορτοφάγοι, ρεπουμπλικανοί, αγγλικανοί, αρειανοί ή έχουν οποιαδήποτε άλλη πεποίθηση», απλώς θέλει να παρέχει την επιλογή για πολυτελή εσώρουχα σε όλους τους άνδρες.


Ο ιδρυτής της εταιρείας, Brent Krause, απάντησε στη συνηθισμένη ερώτηση γιατί οι άνδρες θα ήθελαν να αγοράσουν στηθόδεσμους: «Πιστεύω ότι τους αρέσει η αίσθηση του στηθόδεσμου. Δεν ξέρω αν πρόκειται για το σφίξιμο στο στήθος ή κάτι άλλο, αλλά σίγουρα κυνηγάνε την αίσθηση».

ΠΗΓΗ : www.athensmagazine.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE