Επηρεάστηκε η υγεία του Κούσιου με τον κορωνοϊό – Τα συμπτώματα που τον ταλαιπωρούν

Επηρεάστηκε η υγεία του Κούσιου με τον κορωνοϊό – Τα συμπτώματα που τον ταλαιπωρούν

Με πυρετό, βραχνάδα στη φωνή και υμιαλγίες διανύει τις πρώτες μέρες θετικός στον κορωνοϊό ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος.

«Δεν είχαν προλάβει να ενεργοποιηθούν τα αντισώματα στον οργανισμό μου», ανέφερε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» ο κύριος Κούσιος. Να υπενθυμίσουμε ότι 48 ώρες πριν εντοπισθεί ως θετικός είχα εμβολιαστεί με την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο ίδιος κάθε δύο ώρες μετρά το οξυγόνο του ενώ ενισχύει τον οργανισμό του με βιταμίνες και σκευάσματα που του έχουν προτείνει οι γιατροί.

Ερωτώμενος για την υγεία των συναδέλφων του ανέφερε ότι ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος εμφανίζει έντονα συμπτώματα του κορωνοϊού ενώ οι κύριοι Πάλμας και Σεντώνας συνεχίζουν να είναι αρνητικοί και παραμένουν σε αυτοπεριορισμό.

Αν και με συμπτώματα ο κύριος Κούσιος συνεχίζει να είναι σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη όπως ανέφερε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE