Χειροπέδες σε 38χρονο - Έκλεψε οικιακές συσκευές και έπιπλα αξίας 7.000 ευρώ

Χειροπέδες σε 38χρονο - Έκλεψε οικιακές συσκευές και έπιπλα αξίας 7.000 ευρώ

Συνελήφθη 38χρονος μόνιμος κάτοικος Πάφου, για υπόθεση που αφορά την κλοπή οικιακών συσκευών και επίπλων αξίας 7.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 38χρονος συνελήφθη στην Λευκωσία  εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της κλοπής από ενοικιαστή.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε από ένα πρόσωπο ότι ο συλληφθείς ήταν ενοικιαστής σε διαμέρισμα του παραπονούμενου και φεύγοντας από το σπίτι έκλεψε διάφορες οικιακές συσκευές και έπιπλα συνολικής αξίας 7.000 ευρώ. Ο 38χρονος ανακρίθηκε και αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

Ακολούθως αυτός αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Με θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 45 βαθμούς, η Κύπρος βυθίζεται ξανά σε διακοπές ρεύματος, αποκαλύπτοντας την βαθιά ενεργειακή κρίση και την πολιτική ανεπάρκεια που την συνοδεύει. Παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για επάρκεια, οι πολίτες βιώνουν το σκοτάδι και τους φουσκωμένους λογαριασμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE