Θα γράψει ιστορία! Ποιά κούκλα δημοσιογράφος του Sigma μπαίνει κουμπάρα στον πρώτο gay κυπριακό γάμο;

Θα γράψει ιστορία! Ποιά κούκλα δημοσιογράφος του Sigma μπαίνει κουμπάρα στον πρώτο gay κυπριακό γάμο;

Δυσκολευτήκαμε, το προσπαθήσαμε, το παλέψαμε μέχρι τέλους, αλλά καταφέραμε να πιάσουμε «λαυράκι». Μια πολύ spicy πληροφορία είχαμε την ευκαιρία σήμερα να μάθουμε διά στόματος Μάριου Φρίξου.

Ο γνωστός συγγραφέας ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής «Ο Στέφανος έχει θέματα» και πέρα από το ζήτημα της απόφασης του Υπ. Συμβουλίου για προώθηση νομοσχεδίου για το Σύμφωνο Συμβίωσης, αποκάλυψε και αρκετά πράγματα που έχουν να κάνουν με τον ήδη πολυσυζητημένο αλλά και πολυαναμενόμενο γάμο με τον σύντρόφό του.

Τα μηνύματα στο «Shout Box» του tv.tothemaonline.com  έπεφταν βροχή από το κοινό που άκουγε και έβλεπε την εκπομπή.

Σωρηδόν έπεφταν επίσης και οι ερωτήσεις από τον ραδιοτηλεοπτικό παραγωγό στον φιλοξενούμενό του, προσπαθώντας να… βγάλει είδηση.

Όταν η κουβέντα έπεσε σε αυτούς που θα παντρέψουν το εδώ και έξι χρόνια τρελά ερωτευμένο ζευγάρι, ο Μάριος διακριτικά προσπαθούσε να αποφύγει να πει στον αέρα τα ονόματα τους.

Δεν άντεξε όμως την πίεση και ανακοίνωσε επίσημα πως η κουμπάρα των αγοριών, στην τελετή που θα γίνει στο Λίβερπουλ, θα είναι η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Sigma, Άντρη Κούννου.

Υπενθυμίζουμε πως το Themaonline.com ήταν το πρώτο ειδησεογραφικό Μέσο, που αποκάλυψε το μεγάλο γεγονός, το οποίο θα γίνει για πρώτη φορά στην Κύπρο και θα συνεχίζει να σας κρατά ενήμερους για κάθε εξέλιξη.

Στέφανος Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Έφτασε Κύπρο η ιταλική φρεγάτα «Federico Martinengo» - Χτυπήθηκαν οι δεξαμενές πετρελαίου στο Ομάν

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Έφτασε Κύπρο η ιταλική φρεγάτα «Federico Martinengo» - Χτυπήθηκαν οι δεξαμενές πετρελαίου στο Ομάν

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE