ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Ο αριθμός καταγγελιών το τελευταίο 24ωρο

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Ο αριθμός καταγγελιών το τελευταίο 24ωρο

Σε 169 καταγγελίες ατόμων για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

 
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 6.00 το πρωί της Δευτέρας μέχρι τις 6.00 πμ σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 11.202 έλεγχοι.
 
Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 2.448 έλεγχοι και προέκυψαν 33 καταγγελίες ατόμων, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 2.307 έλεγχοι με 82 καταγγελίες ατόμων, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 1.627 έλεγχοι με 15 καταγγελίες ατόμων, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1.745 έλεγχοι με 22 καταγγελίες ατόμων, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 1.329 έλεγχοι με 11 καταγγελίες ατόμων και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 922 έλεγχοι με 2 καταγγελίες ατόμων.
 
Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 743 ελέγχους, από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες ατόμων. Η ΜΜΑΔ διενήργησε 7 ελέγχους, από τους οποίους δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία.
 
Από τους 11.202 ελέγχους, οι 74 αφορούσαν τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία. Από τους ελέγχους δεν προέκυψε οποιαδήποτε παράβαση.
 
Απαντώντας σε ερώτηση, ο εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας είπε ότι όσον αφορά τις καταγγελίες πολιτών, οι πλείστες αφορούσαν μετακινήσεις χωρίς αποστολή sms.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδος ανοίγει για το Κυπριακό, με δύο παράλληλες εξελίξεις να αναβαθμίζουν τη διπλωματική κινητικότητα γύρω από το εθνικό ζήτημα: Την επικείμενη πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον νέο κατοχικό ηγέτη και την ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου στην Ουάσιγκτον, όπου θα συναντηθεί με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Μάρκο Ρούμπιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE