ΠΑΣΠ – Απόφαση Δικαστηρίου: Δικαιώθηκε ο Μαργκάσα στην υπόθεση με Πέτεφ!

ΠΑΣΠ – Απόφαση Δικαστηρίου: Δικαιώθηκε ο Μαργκάσα στην υπόθεση με Πέτεφ!

Τον ποδοσφαιριστή Ρενάτο Μαργκάσα δικαίωσε τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, με την απόφαση που εξέδωσε στην αστική αγωγή που είχε καταχώρησε ο ποδοσφαιριστής, εναντίον του προσώπου που προέβη σε δηλώσεις εναντίον του, τον Μάρτιο του 2018.

Σύμφωνα με το Δικαστήριο, οι δηλώσεις αυτές ήταν δυσφημιστικές και έπληξαν το επαγγελματικό κύρος και την υπόληψη του Ρενάτο Μαργκάσα, έγιναν κακόβουλα σε μια προσπάθεια μετατόπισης σε τρίτα πρόσωπα των ευθυνών και των λόγων αποτυχίας της ομάδας και οδήγησαν στον πρόωρο τερματισμό της εργοδότησης του Ρενάτο Μαργκάσα από το σωματείο Ομόνοια Λευκωσίας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, καταγγέλλει -όπως αναφέρει- την «καταπιεστική και εχθρική πολιτική» της ελληνοκυπριακής πλευράς, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, εντείνεται συνεχώς.

BEST OF TOTHEMAONLINE