Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες ΕΕ - Κορέας για επάρκεια προστασίας προσωπικών δεδομένων

Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες ΕΕ - Κορέας για επάρκεια προστασίας προσωπικών δεδομένων

O Επίτροπος Δικαιοσύνης Didier Reynders και o πρόεδρος της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Κορέας Yoon Jong χαιρέτησαν με κοινή τους δήλωση την επιτυχή ολοκλήρωση των συνομιλιών για την επάρκεια προστασίας προσωπικών δεδομένων μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Δημοκρατίας της Κορέας.

Σύμφωνα με την κοινή δήλωση, ο διάλογος για την επάρκεια επιβεβαίωσε τον υψηλό βαθμό σύγκλισης μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Δημοκρατίας της Κορέας στον τομέα της προστασίας δεδομένων, η οποία αυξήθηκε περαιτέρω με την πρόσφατη έναρξη ισχύος του νέου νόμου για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στη Δημοκρατία της Κορέας και την ενίσχυση τις εξουσίες της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Η αποχώρηση του Χρίστου Ορφανίδη από την εκλογική μάχη του 2026 επιβεβαιώνει ρήγματα εντός του ΔΗΚΟ. Το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία με τον Ανδρέα Αποστόλου, οι σκληρές αιχμές προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο και οι εκκρεμότητες στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας για τον ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE