Τρέχοντα ζητήματα σε σχέση με το Κυπριακό συζήτησαν Ε/κ και Τ/κ κόμματα με Βοηθό ΓΓ ΟΗΕ

Τρέχοντα ζητήματα σε σχέση με το Κυπριακό συζήτησαν Ε/κ και Τ/κ κόμματα με Βοηθό ΓΓ ΟΗΕ

Τρέχοντα ζητήματα που σχετίζονται με το Κυπριακό, συζήτησαν αρχηγοί και εκπρόσωποι Ελληνοκυπριακών και Τουρκοκυπριακών κομμάτων με τον Βοηθό ΓΓ του ΟΗΕ για την Ευρώπη, την Κεντρική Ασία και την Αμερική Miroslav Jenča, στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.

Σύμφωνα με κοινό ανακοινωθέν που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Πρεσβεία της Σλοβακίας, υπό την αιγίδα της οποίας πραγματοποιούνται οι συναντήσεις, «αρχηγοί και εκπρόσωποι των Ελληνοκυπριακών και Τουρκοκυπριακών πολιτικών κομμάτων που συμμετέχουν σε δικοινοτικές συναντήσεις στο Λήδρα Παλάς συναντήθηκαν σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης για να συζητήσουν τρέχοντα ζητήματα που σχετίζονται με το κυπριακό πρόβλημα, μαζί με τον Βοηθό Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ για την Ευρώπη, την Κεντρική Ασία και την Αμερική του Τμήματος Πολιτικών και Ειρηνευτικών Υποθέσεων Miroslav Jenča».

Προστίθεται ότι η επόμενη συνάντηση των πολιτικών κομμάτων θα πραγματοποιηθεί στο δεύτερο μισό του Απριλίου σύμφωνα με την επιδημιολογική κατάσταση στο νησί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην καθολική αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει η πατρίδα μας ως λιμάνι ασφάλειας σε μια περιοχή που μαστίζεται από παρατεταμένες κρίσεις, τονίζοντας ότι αυτό τον ρόλο θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE