Τελικός Κυπέλλου: 5.700 εισιτήρια η ΑΕΛ, 5.500 ο ΑΠΟΕΛ

Τελικός Κυπέλλου: 5.700 εισιτήρια η ΑΕΛ, 5.500 ο ΑΠΟΕΛ

Ευρεία σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Coca - Cola πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Στάδιο ΓΣΖ.

Στην σύσκεψη, της οποίας Προήδρευσε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ κ. Ανθούλης Μυλωνάς, συζητήθηκαν όλα τα οργανωτικά θέματα καθώς και θέματα ασφάλειας που αφορούν τον τελικό. 

Πέραν της Ομοσπονδίας και των αρχών του Σταδίου, στην σύσκεψη εκπροσωπήθηκαν η Αστυνομία, η Πυροσβεστική, η Cytavision που θα μεταδώσει ζωντανά τον τελικό, η χορηγός εταιρεία Coca - Cola, η ΑΕΛ και το ΑΠΟΕΛ.

Όπως είναι γνωστό, ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει την Τετάρτη 20 του Μάη και θα αρχίσει στις 19:00.

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 17:00. 

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν την Ανατολική Κερκίδα και οι φίλαθλοι της ΑΕΛ τη Δυτική Κερκίδα.

Όλα τα εισιτήρια θα διατεθούν μέσω προπώλησης από τις δύο ομάδες.  Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η γενική είσοδος έχει καθοριστεί στα 20 ευρώ.

Οι δύο ομάδες θα πραγματοποιήσουν από μια προπόνηση στο Στάδιο ΓΣΖ.

Η ΑΕΛ θα πάρει 5.700 εισιτήρια και ο ΑΠΟΕΛ 5.500.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE