Νέο χρονοδιάγραμμα για την πακετοποίηση δανείων;

Νέο χρονοδιάγραμμα για την πακετοποίηση δανείων;

Νέο χρονοδιάγραμμα για την πακετοποίηση και πώληση δανείων φαίνεται να καθορίστηκε στην σημερινή συνάντηση των επικεφαλής της Τρόικας με τις κυπριακές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πακετοποίηση δανείων μεταφέρεται για τον Ιούλιο. Η συζήτηση που αφορά τον χρηματοπιστωτικό τομέα θα ολοκληρωθεί αύριο στη συνάντηση των Γιάκομπ Φρις (Κομισιόν), Φρανσέσκο Τρούτι (ΕΚΤ) και Μαρκ Λούις (ΔΝΤ) με την Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Χρυστάλλα Γιωρκάτζη στις 10:00.

Μέχρι στιγμής η συζήτηση κάλυψε τα θέματα που αφορούν τον χρηματοπιστωτικό τομέα, και η συζήτηση εισέρχεται στα δημοσιονομικά και θα ακολουθήσουν οι διαρθρωτικές αλλαγές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η άφιξη της Ολγκίν στην Κύπρο: Χαμηλές προσδοκίες, κρίσιμες επαφές και το αποτύπωμα του περασμένου καλοκαιριού- Σήμερα η συνάντηση με τον Έρχιουρμαν

Η άφιξη της Ολγκίν στην Κύπρο: Χαμηλές προσδοκίες, κρίσιμες επαφές και το αποτύπωμα του περασμένου καλοκαιριού- Σήμερα η συνάντηση με τον Έρχιουρμαν

Η επάνοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο, σηματοδοτεί έναν ακόμη γύρο διπλωματικής κινητικότητας γύρω από το κυπριακό ζήτημα.