Διάλειμμα μιας ώρας στην Ολομέλεια της Βουλής μετά την απόφαση για δημοσίευση της λίστας του Ελεγκτή για ΠΕΠ

Διάλειμμα μιας ώρας στην Ολομέλεια της Βουλής μετά την απόφαση για δημοσίευση της λίστας του Ελεγκτή για ΠΕΠ

Την διακοπή της συνεδρίας ζήτησε και αποφάσισε ο Πρόεδρος του νομοθετικού σώματος Αδάμος Αδάμου, ο οποίος τοποθετήθηκε έντονα σε σχέση με τις λίστες που αποστέλλονται στη Βουλή τις οποίες καλείται να διαχειριστεί, λέγοντας ότι είχε ανάγκη το διάλειμμα.

Η Ολομέλεια της Βουλής διέκοψε τη συνεδρία της για διάλειμμα μίας ώρας μετά τη συζήτηση που διεξήγαγε και την απόφασή της, να εγκρίνει τη δημοσιοποίηση της Λίστας των Μη Εξυπηρετούμενων Χορηγήσεων (ΜΕΧ) από πρώην συνεργατικά πιστωτικά ιδρύματα σε Πολιτικά Εκτεθειμένα Πρόσωπα (ΠΕΠ), τα οποία αναφέρονται στην ειδική έκθεση του Γενικού Ελεγκτή, ημερομηνίας 8 Μαρτίου 2021, βάσει εισήγησης της Ad Hoc Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη Διερεύνηση Θεμάτων που Αφορούν σε Δάνεια Πολιτικά Εκτεθειμένων Προσώπων.

 



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE