Τώρα… είναι η μεγάλη ώρα

Τώρα… είναι η μεγάλη ώρα

Τρεις στροφές πριν το φινάλε, η ΑΕΚ βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και διεκδικεί με αξιώσεις την έξοδο στην Ευρώπη.

Το συγκρότημα του Τόμας Κρίστιανσεν, έχει μπροστά του το ματς με τον Ερμή και θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς, αυξάνοντες τις πιθανότητες του για να υλοποιήσει τον φετινό του στόχο. Ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες, τις οποίες οι παίκτες της ΑΕΚ καλούνται να αποφύγουν.

Το γεγονός ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΓΣΖ, αυτόματα πρέπει να προκαλέσει ξεσηκωμό στις τάξεις των οπαδών. Τώρα είναι η ώρα του κόσμου της ΑΕΚ. Μια γεμάτη κερκίδα και μια «ζεστή» ατμόσφαιρα θα δημιουργήσουν το ιδανικό σκηνικό για να έρθει η πολυπόθητη νίκη.

Όλοι στην ομάδα προετοιμάζονται εντατικά για αυτό το παιχνίδι και γνωρίζουν την κρισιμότητα του. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει περισσότερο την ομάδα και να έρθει κοντά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, αμφίβολος παραμένει ο Καντέ, με τον Δανό κόουτς να μην αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE