Ταϊβάν: Πολύνεκρο δυστύχημα με τρένο που εκτροχιάστηκε σε τούνελ - Τουλάχιστον 36 νεκροί

Ταϊβάν: Πολύνεκρο δυστύχημα με τρένο που εκτροχιάστηκε σε τούνελ - Τουλάχιστον 36 νεκροί

Ανείπωτη τραγωδία έλαβε χώρα στην Ταϊβάν, καθώς επιβατικό τρένο εκτροχιάστηκε μέσα σε τούνελ με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο τουλάχιστον 36 άνθρωποι και να τραυματιστούν δεκάδες, αρκετοί εξ αυτών σοβαρά, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Μεταφορών της ασιατικής χώρας.


Ο συρμός, που εκτελούσε δρομολόγιο με προορισμό την Τάιτουνγκ, εκτροχιάστηκε μέσα σε στοά βόρεια της πόλης Χουάλιεν, με αποτέλεσμα ορισμένα από τα βαγόνια να προσκρούσουν στα τοιχώματα του τούνελ, ανέφερε το πυροσβεστικό σώμα της Ταϊβάν σε ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε νωρίτερα.

Στο τρένο επέβαιναν περίπου 350 άνθρωποι, κατά όσα έγιναν γνωστά. Η επιχείρηση έρευνας και βοήθειας συνεχίζεται. Από 80 ως 100 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τα τέσσερα πρώτα βαγόνια, ενώ τα βαγόνια από το πέμπτο ως και το όγδοο έχουν «παραμορφωθεί» και είναι δύσκολη η πρόσβαση στο εσωτερικό τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE