Σάκης Τανιμανίδης: Περιμένω πώς και πώς να έρθουν τα κορίτσια μου

Σάκης Τανιμανίδης: Περιμένω πώς και πώς να έρθουν τα κορίτσια μου

Σε πελάγη ευτυχίας ο παρουσιαστής της Φάρμας

Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για το ερχομό των δίδυμων κοριτσιών του.

«Είμαστε μέσα στην καλή χαρά και όλη μέρα χαϊδεύουμε την κοιλιά της Χριστίνας περιμένοντας να μας κλωτσήσουν. Γεννάμε τέλη Ιουνίου! Δεν έχει πάρει πολύ βάρος η Χριστίνα. Νομίζω ότι έχει πάρει μόνο 7 κιλά. Έχει ανάγκη από ζάχαρη και υδατάνθρακες. Έχουμε ένα δωμάτιο το οποίο αδειάσαμε για τα κορίτσια, το θέμα είναι τώρα να το γεμίσουμε. Μακάρι να είναι με ένα πόνο η γέννηση και όλα τα άλλα θα έρθουν. Περιμένω πώς και πώς να έρθουν τα κορίτσια μου, να με κάνουν ότι θέλουν».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE