Μια 7χρονη εκτόξευσε αυτοσχέδιο πύραυλο από το σπίτι της -ΒΙΝΤΕΟ

Μια 7χρονη εκτόξευσε αυτοσχέδιο πύραυλο από το σπίτι της -ΒΙΝΤΕΟ

Η 7χρονη Ελίζαμπεθ από το Λέστερ περνάει αρκετό χρόνο κάνοντας πειράματα στο σπίτι της, μιας και το όνειρό της είναι να γίνει αστροναύτης.

Την περιόδο του lockdown αποφάσισε να φτιάξει έναν αυτοσχέδιο πύραυλο, τον οποίο και εκτόξευσε έξω από το σπίτι της.

Η φήμη της 7χρονης στο ίντερνετ προσέλκυσε μεταξύ άλλων το ενδιαφέρον της εταιρίας Astrobotic, που προσφέρθηκε να πάει το αυτοκόλλητό της στο YouTube στη Σελήνη με την αποστολή Peregrine.

Η Astrobotic Technology είναι μια αμερικανική ιδιωτική εταιρεία που αναπτύσσει τεχνολογία διαστημικής ρομποτικής για σεληνιακές και πλανητικές αποστολές.

«Νιώθω συναρπαστικά που είμαι μητέρα μιας κόρης σε αυτή τη φάση. Μιας κόρης τόσο ενθουσιασμένης με το διάστημα», είπε η μητέρα της Ελίζαμπεθ.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE