Απαντά και λύνει απορίες μετά τη διαμαρτυρία για το πρόγραμμα των Παγκύπριων Εξετάσεων το Υπ. Παιδείας

Απαντά και λύνει απορίες μετά τη διαμαρτυρία για το πρόγραμμα των Παγκύπριων Εξετάσεων το Υπ. Παιδείας

  Απαντήσεις στις διαμαρτυρίες για ο πρόγραμμα των παγκύπριων εξετάσεων, το Υπουργείο Παιδείας μέσα από γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε. 

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΥΠΠΑΝ: 

«Ως γνωστόν οι εξετάσεις διεξάγονται μεταξύ της Δευτέρας 24 Μαΐου 2021 και της Δευτέρας 14 Ιουνίου 2021. Εκτείνονται δηλαδή σε διάστημα 22 ημερών. Σημειώνεται ότι τα μαθήματα τερματίζονται την Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021. Δηλαδή από την τελευταία ημέρα διεξαγωγής μαθημάτων μέχρι το τέλος των εξετάσεων υπάρχει χρονικό διάστημα 24 ημερών. Επίσης, έχει υπάρξει μέριμνα, όπως πάντοτε, ούτως ώστε να μην υπάρχει για καμία ομάδα μαθητών/-τριών εξέταση σε συνεχόμενες μέρες.

Για τις εξετάσεις της Θετικής Κατεύθυνσης, για τις οποίες έχουν ακουστεί σχόλια, σημειώνεται ότι αυτές αφορούν εξετάσεις σε πέντε μαθήματα που διεξάγονται μέσα σε χρονικό διάστημα είκοσι (20) ημερών. Δηλαδή από τις 22 Μαΐου μέχρι τις 10 Ιουνίου 2021. Αυτοί/-ες οι μαθητές/-τριες, όπως και οι υπόλοιποι τελειόφοιτοι, θα έχουν εύλογο χρονικό διάστημα επαναλήψεων ή/και διδασκαλίας εμπέδωσης προηγουμένως, μέχρι την Παρασκευή 21 Μαΐου, που σκοπό έχει να τους προετοιμάσει για τις εξετάσεις αυτές».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Οι τέσσερις 17χρονοι που συνελήφθησαν την Κυριακή, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης θανάτου του 17χρονου στον προαύλιο χώρο της Τεχνικής Σχολής Πάφου, θα κατηγορηθούν γραπτώς για τα αδικήματα της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και ακολούθως θα αφεθούν ελεύθεροι, δήλωσε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλης Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE