Διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή για τον 5χρονο Λεωνιδα - Ζητούν στήριξη της μητέρας από την πολιτεία (βίντεο)

Διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή για τον 5χρονο Λεωνιδα - Ζητούν στήριξη της μητέρας από την πολιτεία  (βίντεο)

 Έξω από την Βουλή βρέθηκαν σήμερα δεκάδες πολίτες για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση του Οικογενειακού Δικαστηρίου να επιστρέψει στις ΗΠΑ και τον πατέρα του ο πεντάχρονος Λεωνίδας.

Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα ζητούσαν να αλλάξει η απόφαση και να μείνει στην αγκαλιά της μητέρας του και στην Κύπρο ο πεντάχρονος. Επίσης ζήτησαν όπως στηριχθεί οικονομικά η μητέρα έτσι ώστε να μπορεί να βρεθεί και η ίδια στην Αμερική και μέσω δικαστηρίου να ανακτήσει την κηδεμονία του παιδιού της.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο  Αμερικανός πατέρας του 5χρονου είχε προσφύγει στην αμερικάνικη και κυπριακή δικαιοσύνη κατά της πρώην συζύγου του για απαγωγή του παιδιού τους από τις ΗΠΑ όπου διέμεναν. Από την πλευρά της η μητέρα υποστήριξε ότι η φυγή της οφείλονταν στην άσκηση ψυχολογικής και φυσικής βίας εναντίον της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE