Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Σωκράτη Χάσικου από ΔΗΚΟ

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Σωκράτη Χάσικου από ΔΗΚΟ

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον πρόωρο θάνατο του Σωκράτη Χάσικου.

Αυτούσιο το μήνυμα: 

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του πρώην Υπουργού Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικου, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή και έφυγε πρόωρα σε ηλικία 64 ετών.
Ο Σωκράτης Χάσικος παρέμεινε μέχρι τέλους ενεργός και μάχιμος εκφραστής των θέσεων και απόψεων του. Η ισχυρή προσωπικότητα ήταν ένα από τα στοιχεία που όλοι αναγνώριζαν, είτε συμφωνούσαν είτε διαφωνούσαν μαζί του.
Ως Δημοκρατικό Κόμμα αποχαιρετούμε με σεβασμό τον Σωκράτη Χάσικο και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στα παιδιά και τους οικείους του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE