Συνελήφθησαν 10 απόστρατοι ναύαρχοι ανάμεσά τους και ο πατέρας Γαλάζιας Πατρίδας

Συνελήφθησαν 10 απόστρατοι ναύαρχοι ανάμεσά τους και ο πατέρας Γαλάζιας Πατρίδας

Συλλήψεις αποστράτων ναυάρχων ξεκίνησαν νωρίς το πρωί στην Τουρκία έπειτα από την κοινή δήλωση των 103 για τη Σύμβαση του Μοντρέ, ανάμεσά τους και ο πατέρας της "Γαλάζιας Πατρίδας" Τζεμ Γκιουντερίζ. Άλλοι απόστρατοι ναύαρχοι κλήθηκαν για κατάθεση.

Στο πλαίσιο της έρευνας εναντίον των απόστρατων ναυάρχων, στις 6.00 το πρωί ξεκίνησαν οι πρώτες συλλήψεις. Η σύζυγος του Τζεμ Γκιουντερίζ στον λογαριασμό της στο τουίτερ έγραψε ότι, “πριν από λίγο, στις 6.30 το πρωί, αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι μας. Ο Τζεμ συνελήφθη”. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εισαγγελίας Άγκυρας έχει ξεκινήσει “αυτεπάγγελτη έρευνα για το έγκλημα” και αποφασίστηκε η σύλληψη 10 υπόπτων προκειμένου να αποφευχθεί η καταστροφή αποδεικτικών στοιχείων, ενώ για άλλους 4 αποφασίστηκε να κληθούν να καταθέσουν εντός 3 ημερών χωρίς να τεθούν υπό κράτηση λόγω προχωρημένης ηλικίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση έχουν συλληφθεί όλοι οι ύποπτοι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολύ σημαντική η συνάντηση ηγετών ΕΕ–περιοχής στην Κύπρο» - Αναφορές σε Τουρκία, νεκρή ζώνη και νέες στρατηγικές συνεργασίες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολύ σημαντική η συνάντηση ηγετών ΕΕ–περιοχής στην Κύπρο» - Αναφορές σε Τουρκία, νεκρή ζώνη και νέες στρατηγικές συνεργασίες

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης τη συνάντηση των ηγετών της ΕΕ με ηγέτες κρατών της περιοχής, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE