Πωλήθηκε ο ωραιότερος εκθεσιακός χώρος της Λευκωσίας

Πωλήθηκε ο ωραιότερος εκθεσιακός χώρος της Λευκωσίας

H APS ανακοινώνει την ολοκλήρωση της πώλησης ενός από τα μεγάλα ακίνητα που είχε στο χαρτοφυλάκιό της προς διαχείριση. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους εκθεσιακούς χώρους της Λευκωσίας το οποίο βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Λατσιών.


Η συνολική καλυμμένη έκταση είναι 3.984 m². Το υπόγειο είναι 1.920 m² και το ισόγειο και ο 1ος όροφος είναι 2.064 m². Ο υπόγειος χώρος αποτελείται από ένα μεγάλο εργαστήριο ανοιχτού χώρου, αίθουσα επισκευών, γραφεία, ρεσεψιόν, χώρους αποθήκευσης και κουζίνα προσωπικού. Το ισόγειο και ο 1ος όροφος περιλαμβάνουν έναν ενιαίο χώρο που αποτελείται από χώρο εξυπηρέτησης πελατών, εκθεσιακό χώρο, χώρο υποδοχής, γραφεία, αίθουσα συνεδριάσεων και άλλες εγκαταστάσεις.
Επιλέγοντας ένα ακίνητο από το πορτοφόλιο της APS, σήμερα βρίσκεστε ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που ονειρευτήκατε.
Μπορείτε να βρείτε γραφειακό χώρο ή και την ιδανική κατοικία για σας και την οικογένειά σας, εξυπηρετώντας όλες σας τις καθημερινές ανάγκες. Κοντά μας θα βρείτε μια σειρά επιλογών που θα αποτελέσουν για σας το αύριο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της APS: www.aps.bid

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με τις δύο πλευρές να διαμηνύουν ότι ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων. Αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/6), η Τεχεράνη εξαπέλυσε νέο πυραυλικό κύμα εστιάζοντας στο Τελ Αβίβ και τη Χάιφα και ενώ ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει και για τις δύο πλευρές. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE