Συγνώμη αλλά αυτό το «αξεσουάρ»… κοστίζει μια περιουσία!

Συγνώμη αλλά αυτό το «αξεσουάρ»… κοστίζει μια περιουσία!

Έχει σχεδιαστεί από γυναίκες για γυναίκες! Τον λένε Crescendo και μπορεί να πάρει όποια μορφή επιθυμεί η ιδιοκτήτρια για την ικανοποίησή της!

Επί πέντε χρόνια, οι ερευνητές προσπαθούσαν να κατασκευάσουν αυτό το σεξουαλικό παιχνίδι για προσωπική χρήση. Ο δονητής, μπορεί να πάρει οποιοδήποτε σχήμα μπορείτε να φανταστείτε χωρίς να χάνει την δυναμική του!

Crescendo dildo shapes

Είναι πλήρως αδιάβροχος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στο μπάνιο, ενώ φορτίζει ασύρματα ακόμα και για 4.000 ώρες!

Το κόστος του βέβαια είναι κάπως δυσβάσταχτο. Αγγίζει τις 50.000 λίρες Αγγλίας!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE