Φωτιά στην Κρήτη - Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Φωτιά στην Κρήτη - Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Η φωτιά έκαψε δασική περιοχή ενώ οι δυνατοί άνεμοι δυσχέραιναν το έργο της Πυροσβεστικής.

Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρίσκεται σε εξέλιξη από το μεσημέρι, στην περιοχή Μάραθος του Δήμου Μαλεβιζίου, για την κατάσβεση πυρκαγιάς που καίει δασική έκταση.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή στις 2:15 το μεσημέρι, ενώ στο σημείο έσπευσαν 11 πυροσβεστικά οχήματα και 5 βοηθητικά, με 37 πυροσβέστες και μία υδροφόρα του δήμου, που επιχειρούν κάτω από δύσκολες συνθήκες, λόγω των ισχυρών νότιων ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

«Η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο, λίγο πριν από τις πέντε το απόγευμα» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρήτης. Οι φλόγες ευτυχώς δεν απειλούν κατοικημένη έκταση, ενώ σύμφωνα με τον κ. Μποντουράκη, δυνάμεις της Πυροσβεστικής θα παραμείνουν στο σημείο για όσο χρειαστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE