Φώναζε 'βοήθεια' και τον εντόπισαν ψαράδες - Επιχείρηση διάσωσης 34χρονου στην Πάφο

Φώναζε 'βοήθεια'  και τον εντόπισαν ψαράδες - Επιχείρηση διάσωσης 34χρονου στην Πάφο

Γύρω στις 10.30 χθες Δευτέρα βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι σε θαλάσσια περιοχή της Πάφου ακούστηκε άγνωστο πρόσωπο να καλεί σε βοήθεια. 

Στην περιοχή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, ενώ κλήθηκε και η αστυνομική άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας «Αστραπή 31», όπου ξεκίνησαν έρευνες με τη συνδρομή και επαγγελματιών ψαράδων. 

Γύρω στις 11.30μ.μ., το πρόσωπο που κινδύνευε εντοπίστηκε από επαγγελματίες ψαράδες, οι οποίοι το μετέφεραν με συνοδεία της αστυνομικής ακάτου, με το σκάφος τους στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου, όπου παραλήφθηκε από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.  

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 34χρονο, ο οποίος κρατήθηκε προληπτικά για περαιτέρω νοσηλεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE