ΑΥΤΟΨΙΑ: Εικόνες ντροπής - Μετέτρεψαν σε χωματερές περιοχές στο δήμο Τσερίου (φωτογραφίες)

ΑΥΤΟΨΙΑ: Εικόνες ντροπής -  Μετέτρεψαν σε χωματερές περιοχές στο δήμο Τσερίου (φωτογραφίες)

Σε χωματερές μετέτρεψαν ασυνείδητοι περιοχές στο δήμο Τσερίου.

Σε τουλάχιστον τρία διαφορετικά σημεία στα δημοτικά όρια Τσερίου σύμφωνα και με φωτογραφίες που έχει στη διάθεση του το Themaonline και σας τις παρουσιάζουμε, άγνωστοι αφήνουν διαφορά άχρηστα αντικείμενα και σκουπίδια.

 Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες από λάστιχα αυτοκινήτων, διαφόρων ειδών εξαρτήματα, σκουπίδια και κάθε λογής άχρηστο αντικείμενο μεταφέρουν από τα σπίτια τους στα συγκεκριμένα σημεία. Κάποιοι διατηρούν τους χώρους τους καθαρούς αλλά δεν πράττουν το ίδιο και με το περιβάλλον.

 

Για να είμαστε ειλικρινής τα ίδια δυστυχώς συμβαίνουν σε πολλές άλλες περιοχές της Κύπρου αλλά αυτό δεν δικαιολογεί κανένα. Τα πρόστιμα αν και τσουχτερά μέχρι δεν φαίνεται να τα λαμβάνει κανείς υπόψιν εκ του αποτελέσματος.  

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.