Πρόβα πλάνου

Πρόβα πλάνου

Σχήμα με Ντούνη και Γροντή βασικούς δοκίμασε ο προπονητής της ΑΕΚ εν όψει Απόλλωνα

Τις σκέψεις του για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα έδειξε στη σημερινή προπόνηση ο Τραϊανός Δέλλας, φανερώνοντας την πρόθεσή του να προχωρήσει σε αλλαγές στην επιθετική γραμμή της ΑΕΚ. Με τους Πλατέλλα, Κρισάντους να μένουν εκτός και τους Γροντή, Ντούνη να παίρνουν θέση με την ομάδα των βασικών. 

Στην άμυνα δεν υπήρξε κάποια αλλαγή με τους Μπακάκη (δεξιός μπακ), Κολοβέτσιο, Τζανετόπουλο (στόπερ), Πεταυράκη (αριστερός μπακ) να διατηρούν τις θέσεις τους, όπως και οι Γιόχανσον, Ανάκογλου στα αμυντικά χαφ. Στο δεξιό άκρο της επίθεσης αγωνίστηκε ο Ντούνης, στο αριστερό ο Μπαρμπόσα, ενώ πίσω από τον Αραβίδη, σε ρόλο επιτελικού, ήταν ο Γροντής.

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Η νέα συνάντηση σήμερα, του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό διατηρείται στο διπλωματικό προσκήνιο, χωρίς όμως να διακρίνεται ακόμη καθαρός δρόμος προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE