Όλοι στο πλευρό του

Όλοι στο πλευρό του

Στο νοσοκομείο «Mediterraneo» νοσηλεύεται από το απόγευμα της Πέμπτης (7/5) ο Ποπς Μενσά-Μπονσού, όπως ανακοίνωσε η ΑΕΚ, καθώς ταλαιπωρείται από βαριάς μορφής αφυδάτωση!

Ο Βρετανός σέντερ της «Βασίλισσας» τέθηκε εκτός μάχης και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Mediterraneo» λόγω αφυδάτωσης, η οποία τον κράτησε σε «ρηχά νερά» στο πρόσφατο ματς με τον ΠΑΟΚ. Μαζί του είναι ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της «Ένωσης», Δημήτρης Τσούκας, με τον παίκτη να υποβάλλεται σε σειρά ιατρικών εξετάσεων. Αναμένεται να ακολουθήσει θεραπεία με ενδοφλέβιο όρο και ηλεκτρολύτες, έτσι ώστε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του. Στο πλευρό του βρίσκεται η διοίκηση, όπως κι ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE