Όλοι στο πλευρό του

Όλοι στο πλευρό του

Στο νοσοκομείο «Mediterraneo» νοσηλεύεται από το απόγευμα της Πέμπτης (7/5) ο Ποπς Μενσά-Μπονσού, όπως ανακοίνωσε η ΑΕΚ, καθώς ταλαιπωρείται από βαριάς μορφής αφυδάτωση!

Ο Βρετανός σέντερ της «Βασίλισσας» τέθηκε εκτός μάχης και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Mediterraneo» λόγω αφυδάτωσης, η οποία τον κράτησε σε «ρηχά νερά» στο πρόσφατο ματς με τον ΠΑΟΚ. Μαζί του είναι ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της «Ένωσης», Δημήτρης Τσούκας, με τον παίκτη να υποβάλλεται σε σειρά ιατρικών εξετάσεων. Αναμένεται να ακολουθήσει θεραπεία με ενδοφλέβιο όρο και ηλεκτρολύτες, έτσι ώστε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του. Στο πλευρό του βρίσκεται η διοίκηση, όπως κι ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE