ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 'Έφαγαν άκυρο' προεκλογικές συγκεντρώσεις Βουλευτών και επιτελείων- Διευκρινίζει το Υπ. Υγείας

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 'Έφαγαν άκυρο' προεκλογικές συγκεντρώσεις Βουλευτών και επιτελείων- Διευκρινίζει το Υπ. Υγείας

Διευκρίνιση Υπουργείου Υγείας σχετικά με τη διεξαγωγή εκδηλώσεων στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας υποψήφιων βουλευτών

 

Μετά από αρκετά αιτήματα από εκλογικά επιτελεία για την παραχώρηση άδειας για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας υποψηφίων βουλευτών, το Υπουργείο Υγείας διευκρινίζει ότι δεν επιτρέπεται η πραγματοποίηση εκδηλώσεων που δύνανται να προσελκύσουν και να προκαλέσουν συνάθροιση του κοινού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το άρθρο 2.2 (στ) του Διατάγματος, ημερομηνίας 31 Μαρτίου 2021, απαγορεύονται οι μαζικές και άλλες εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις, παρελάσεις, συναυλίες, πανηγύρια, περιλαμβανομένων φεστιβάλ, καθώς και παρεμφερών εκδηλώσεων σε δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE