Άγριο φονικό συγκλονίζει την Κύπρο: Νεκροί ζευγάρι ηλικιωμένων - Οι σοροί τους εντοπίστηκαν σε παράγκα στην Πιτσιλιά

Άγριο φονικό συγκλονίζει την Κύπρο: Νεκροί ζευγάρι ηλικιωμένων - Οι σοροί τους εντοπίστηκαν σε παράγκα στην Πιτσιλιά

Νεκροί με τραύματα από πυροβολισμούς εντοπίστηκαν γύρω στις 9 και 30 το βράδυ σε περιοχή μεταξύ των χωριών Άγιος Ιωάννης και Άγιος Θεόδωρος Πιτσιλιάς οι Σάββας και η Κυριακή Σοφοκλέους, 74 ετών 78 ετών αντίστοιχα.

Τα πτώματα των ηλικιωμένων βρήκε συγχωριανός τους που μαζί με άλλους αναζητούσε το ζευγάρι, αφού είχε να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Τετάρτη, χωρίς ως να είχε ενημερωθεί η αστυνομία για την απουσία ή να είχαν καταγγελθεί ως ελλείποντα πρόσωπα.

Την μέσα με μικρή αποθήκη στο περιβόλι τους στην κοίτη του ποταμού που βρίσκεται μεταξύ των δυο ποταμών, ενώ το φορτηγό τους βρέθηκε στον κύριο δρόμο που ξεκινά χωματόδρομος που οδηγεί στο περιβόλι.

Αρχικά η απουσία των ηλικιωμένων δεν ανησύχησε κανένα αφού πίστεψαν ότι είχαν μεταβεί στην Λεμεσό, όπου ζουν οι τρεις κόρες τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις   το έγκλημα  έγινε σε κοντινό σημείο από την αποθήκη, όπου βρέθηκαν τα πτώματα αφού εντοπίστηκαν κάλυκες και ίχνη αίματος.

Η αστυνομία διερευνά επίσης μαρτυρίες κατοίκων ότι το απόγευμα της Τετάρτης ακούστηκαν πυροβολισμοί από το σημείο που βρίσκεται το περιβόλι των ηλικιωμένων.

Χθες βράδυ διενήργησαν αυτοψία στην σκηνή οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους, ενώ οι εξετάζεις συνεχίζονται σήμερα την Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου και το ΤΑΕ Λεμεσού.

Μέχρι στιγμής τα κίνητρα του στυγερού εγκλήματος παραμένουν άγνωστα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.