Δεν φαντάζεστε τι έκανε υποψήφια βουλευτής στον αέρα (βίντεο)

Δεν φαντάζεστε τι έκανε υποψήφια βουλευτής στον αέρα (βίντεο)

Είναι πλέον βέβαιο πως το σύστημα που ακολουθούν οι τηλεοπτικοί σταθμοί να βγάζουν τους καλεσμένους τους μέσω skype λόγω κορωνοϊού λειτουργεί περίφημα.

Ωστόσο αφού είναι στον χώρο τους οι καλεσμένοι αισθάνονται και κομματάκι πιο άνετα. Μετά το κάπνισμα του Πρόδρομου Προδρόμου on air έχει τώρα σειρά το μακιγιάζ της Βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ελένης Σταύρου.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE