Ευελιξία από τις δύο πλευρές στο Κυπριακό ζητά η Μόρτον μετά από συνάντηση με Τατάρ

Ευελιξία από τις δύο πλευρές στο Κυπριακό ζητά η Μόρτον μετά από συνάντηση με Τατάρ

Συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ είχε στα κατεχόμενα η αρμόδια για την Ευρωπαϊκή Γειτονιά Υφυπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Γουέντι Μόρτον κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσκεψής στην Κύπρο.


Με ανάρτησή της στο Twitter μετά από τη συνάντηση επανέλαβε πως η χώρα της είναι «πλήρως υποστηρικτική» των επερχόμενων συνομιλιών για το Κυπριακό υπό τα  Ηνωμένα Έθνη και «ενθαρρύνει αμφότερες τις πλευρές να προσεγγίσουν (τις συνομιλίες) με ευελιξία».

Πρόσθεσε ότι στη συνάντηση με τον κ. Τατάρ υπογράμμισε ότι μια λύση «θα ωφελήσει και τις δύο κοινότητες στην Κύπρο και θα τερματίσει την τουρκοκυπριακή απομόνωση».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE