ΚΥΠΡΟΣ

Η πρωτάρα...

Η πρωτάρα...

Πρώτη παρουσία της ΑΕΚ Λάρνακας σε τελικό Κυπέλλου. Ένα χρόνο μετά την επάνοδο της στην Α’ Κατηγορία κατάφερε να γράψει ιστορία και θα διεκδικήσει τη μεγάλη διάκριση με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ.

 
Η ΑΕΚ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της από τη δεύτερη φάση όπου απέκλεισε εκτός έδρας την Αραράτ. Ο κανονικός αγώνας και η παράταση έμειναν στο 2-2 και η ομάδα της Λάρνακας προκρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι με 4-3.
 
Εκτός έδρας κληρώθηκε και στην προημιτελική φάση όπου απέκλεισε τον Δημητράκη Χριστοδούλου Δερύνειας με 5-4 μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 4-0, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και στο φινάλε ο Χριστόφορος Χριστοφή χάρισε το εισιτήριο της πρόκρισης στην ομάδα της Λάρνακας.
 
Στην ημιτελική φάση κληρώθηκε με την ομάδα της Απελευθέρωσης που αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας και την απέκλεισε με διπλή νίκη. Νίκησε με 7-3 στη Λευκωσία και 8-3 στον επαναληπτικό της Λάρνακας.
 
Ο Πάμπος Χριστοφόρου στη διαδρομή για τον τελικό χρησιμοποίησε τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:
 
Λούκκα Σιήκκη, Rezo Devdariani, Jose De Souza Pereira, Γιώργο Αβραάμ, Ιάκωβος Ιωάννου, Αβραάμ Παρασκευά, Χριστόφορος Πετρουής, Ελευθέριος Σιούκρη, Θεκλή Στεφανή, Χρίστο Χασάπη, Χριστόφορο Χριστοφή, Στέλιο Χριστοφή.
 
Πέρσι η ΑΕΚ είχε αποκλείσει στον πρώτο γύρο με 9-4 τον Ονήσιλλο Σωτήρας, στη δεύτερη φάση τον Αετό Σολέας με 4-2 και ακολούθως αποκλείστηκε στην έδρα της από την Αραράτ με 5-1.

Πηγή: www.cfa.com.cy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Πισωγύρισμα» στα καύσιμα - Οριακές αυξήσεις στα πρατήρια - Παίρνει την ανιούσα ο «μαύρος χρυσός»

Τα «χρυσά» κλειδιά της ΑΗΚ: Δικαιολογούνται τα 26 ευρώ; - Φωτογραφία απεικονίζει γιατί πρέπει να χρησιμοποιούνται κλειδαριές

Αναποδογυρίστηκε αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου – Δείτε φωτογραφία

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τα ματς του Euro

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Πρωί πρωί την έβαψε η κόρη της Μελίνα - Δείτε φωτογραφίες

Σοκαριστικό βίντεο - Επιβάτης εκτινάχθηκε στο ντουλάπι χειραποσκευών από αναταράξεις σε πτήση



Σφοδρή απάντηση ΠτΔ σε ΑΚΕΛ: «Όταν γίνονται τοποθετήσεις για την οικονομία, πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί»

Σφοδρή απάντηση ΠτΔ σε ΑΚΕΛ: «Όταν γίνονται τοποθετήσεις για την οικονομία, πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί»

Απάντηση στο ΑΚΕΛ, το οποίο ανέφερε ότι ο χειρισμός της Κυβέρνησης στο θέμα της ακρίβειας αποτελεί «βάναυση πρόκληση για την κοινωνία», έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top