Άτυχος και δεν υπολογίζεται για την προετοιμασία

Άτυχος και δεν υπολογίζεται για την προετοιμασία

Άσχημα τα μαντάτα για τον Ντανιελ Στάριτζ και την Λίβερπουλ αφού μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε θα μείνει εκτός για τέσσερις μήνες.

Χωρίς τον Ντάνιελ Στάριτζ για τους επόμενους τέσσερις μήνες θα χρειαστεί να πορευθεί η Λίβερπουλ. Ο Άγγλος επιθετικός τραυματίστηκε στον μηρό κατά την διάρκεια του αγώνα για το κύπελλο Αγγλίας με αντίπαλο την Μπλάκμπερν. Έτσι και λόγω των συχνών τραυματισμών στο συγκεκριμένο σημείο αποφασίστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών ο χρόνος αποθεραπείας εκτιμάται ότι θα φτάσει τους τέσσερις μήνες. Αυτό σημαίνει ότι ο Μπρένταν Ρότζερς δύσκολα θα τον υπολογίζει ακόμα και για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE