Χωρίς τρεις για νέο τρίποντο

Χωρίς τρεις για νέο τρίποντο

Με τους Κάντε, Καστάνα και Κυπριανού, να μένουν εκτός αποστολής από το αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ερμή Αραδίππου ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής η προετοιμασίας των κιτρινοπράσινων της Λάρνακας.

Η επίσημη ενημέρωση για την τελευταία προπόνηση της βδομάδας αναφέρει:

«Με πρωινή προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του ΓΣΖ ολοκληρώθηκε σήμερα (08/05) η προετοιμασία της ομάδας μας για την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ερμή (Σάββατο 09/05, 17:00).

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, τακτική και δίτερμα σε μικρούς χώρους.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Κante και Καστάνας και έμειναν εκτός αποστολής. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Κυπριανού λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο.

Υπενθυμίζουμε ότι η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται το απόγευμα (15:00-18:00) από τα γραφεία του Σωματείου και αύριο (09:00-13:00) από την μπουτίκ. Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 10 ευρώ, με δώρο μία αναμνηστική φανέλα που θα δίδεται στις εισόδους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE