Ο κόουτς της χρονιάς

Ο κόουτς της χρονιάς

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς για τη VTB League κάτι που δικαιολογείται πλήρως από την πορεία της ΤΣΣΚΑ.

Ο «πρωτομάστορας» της φετινής πορείας της ΤΣΣΚΑ τόσο στην VTB League αλλά και στη Εuroleague, Δημήτρης Ιτούδης αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς για την ρωσική λίγκα. Η ΤΣΣΚΑ διαθέτει το καλύτερο ρεκόρ με 26-4 και την καλύτερη άμυνα, με αποτέλεσμα ο Έλληνας τεχνικός να πάρει το βραβείο του προπονητή της χρονιάς.

Σε δηλώσεις του, ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε: «Πρώτα απ όλα θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, το επιτελείο και τη διοίκηση της ΤΣΣΚΑ, που μου έδωσαν τη ευκαιρία να εργαστώ σε μια ομάδα με τόσο σπουδαίους παίκτες» ενώ στην συνέχεια ανέφερε:«κερδίζουμε και χάνουμε όλοι μαζί. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν. Είναι μεγάλη τιμή και θέλω να ξαναπώ πως πρόκειται για ομαδική προσπάθεια. Παρόλ' αυτά, έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουμε στη σεζόν και ελπίζω πως θα κερδίσουμε περισσότερους ομαδικούς τίτλους».

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE