Ο κόουτς της χρονιάς

Ο κόουτς της χρονιάς

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς για τη VTB League κάτι που δικαιολογείται πλήρως από την πορεία της ΤΣΣΚΑ.

Ο «πρωτομάστορας» της φετινής πορείας της ΤΣΣΚΑ τόσο στην VTB League αλλά και στη Εuroleague, Δημήτρης Ιτούδης αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς για την ρωσική λίγκα. Η ΤΣΣΚΑ διαθέτει το καλύτερο ρεκόρ με 26-4 και την καλύτερη άμυνα, με αποτέλεσμα ο Έλληνας τεχνικός να πάρει το βραβείο του προπονητή της χρονιάς.

Σε δηλώσεις του, ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε: «Πρώτα απ όλα θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, το επιτελείο και τη διοίκηση της ΤΣΣΚΑ, που μου έδωσαν τη ευκαιρία να εργαστώ σε μια ομάδα με τόσο σπουδαίους παίκτες» ενώ στην συνέχεια ανέφερε:«κερδίζουμε και χάνουμε όλοι μαζί. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν. Είναι μεγάλη τιμή και θέλω να ξαναπώ πως πρόκειται για ομαδική προσπάθεια. Παρόλ' αυτά, έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουμε στη σεζόν και ελπίζω πως θα κερδίσουμε περισσότερους ομαδικούς τίτλους».

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE