Κούσιος σε ΑΚΕΛ: «Οι πολίτες... γνωρίζουν ποιος μιλά με έργα και ποιος με ανέξοδο λαϊκισμό και συνθήματα»»

Κούσιος σε ΑΚΕΛ: «Οι πολίτες... γνωρίζουν ποιος μιλά με έργα και ποιος με ανέξοδο λαϊκισμό και συνθήματα»»

Για τις επικρίσεις του ΑΚΕΛ για το έργο της Κυβέρνησης απαντά μέσα από γραπτή ανακοίνωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος.

«Δυσανασχετεί και ενοχλείται το ΑΚΕΛ, επειδή η Κυβέρνηση παράγει έργο. Επειδή σχεδιάζει οργανώνει και εφαρμόζει μεγάλες μεταρρυθμίζεις. Επειδή προσλαμβάνει, επιδοτεί, στηρίζει ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και προωθεί μεγάλες στρατηγικές προς όφελος των πολιτών», ανέφερε ο κύριος Κούσιος.

Αυτό έκανε η Κυβέρνηση και αυτό θα συνεχίσει να κάνει, διαμηνύει μέσα από την ανακοίνωση του ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, «διότι αυτή είναι η εντολή της και επειδή ο τόπος έχει ανάγκη μία ικανή και υπεύθυνη Κυβέρνηση που κρατά τα ηνία και δεν κλείνει τα μάτια στα πραγματικά προβλήματα των πολιτών».

Ενώ ο κύριος Κούσιος καταληκτικά ανέφερε, «Το ΑΚΕΛ μπορεί να συνεχίσει να ανησυχεί, διότι η Κυβέρνηση όχι μόνο θα συνεχίσει να παράγει έργο, αλλά και θα το παρουσιάζει στους πολίτες που ακριβώς πρέπει να γνωρίζουν ποιος μιλά με έργα και ποιος με ανέξοδο λαϊκισμό και συνθήματα»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE