Μιανμάρ: Δυνάμεις ασφάλειας σκότωσαν πάνω από 80 διαδηλωτές κατά του πραξικοπήματος

Μιανμάρ: Δυνάμεις ασφάλειας σκότωσαν πάνω από 80 διαδηλωτές κατά του πραξικοπήματος

Οι δυνάμεις ασφαλείας στη Μιανμάρ σκότωσαν περισσότερους από 80 διαδηλωτές κατά του πραξικοπήματος στην πόλη Μπάγκο το βράδυ της Πέμπτης και την Παρασκευή, κοντά στην κεντρική πόλη Γιανγκόν, σύμφωνα με την Ένωση Βοήθειας για τους Πολιτικούς Κρατούμενους (AAPP), αλλά σύμφωνα και με τα όσα μετέδωσε μία τοπική ειδησεογραφική σελίδα.

Οι στρατιώτες έβαλαν με οπλοβομβίδες για να διαλύσουν τη διαδήλωση στην πόλη, όπως ανέφεραν μάρτυρες, αλλά και τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την AAPP, αλλά και με τη σελίδα ειδήσεων Myanmar Now, 82 άνθρωποι σκοτώθηκαν.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE