ΠΑΦΟΣ: Έσπασαν στο ξύλο 'χωρίς λόγο' 35χρονο - Χειροπέδες σε καταζητούμενους από την Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Έσπασαν στο ξύλο 'χωρίς λόγο' 35χρονο - Χειροπέδες σε καταζητούμενους από την Αστυνομία

Υπό κράτηση τέθηκαν χτες Σάββατο 10/4 δύο άτομα στην Πάφο, ένας ανήλικος ηλικίας 17 ετών και ένας ενήλικας ηλικίας 27 ετών, για υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης αδίκημα που διεπράχθη στις 28 Μαρτίου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι δύο ύποπτοι καταζητούνταν από τις 4 Απριλίου και χτες στις 18:30 έγινε κατορθωτή η σύλληψη τους. 

Συγκεκριμένα, στις 28 Μαρτίου στις 23:00 το βράδυ καταγγέλθηκε άνδρα ηλικίας 35 ετών ότι δέχτηκε επίθεση χωρίς αιτία από άγνωστα νεαρά πρόσωπα.

Ακολούθως ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι, είχε κάταγμα στα δόντια και θλαστικό τραύμα αριστερού ζυγωματικού και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία. 

Στην πορεία των εξετάσεων εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης εναντίων δύο προσώπων τα οποία συνελήφθησαν χτες. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Εξάλλου, υπό κράτηση τέθηκε ένα πρόσωπο ηλικίας 34 ετών για παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου  τάξεως Α, παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας και σύλληψη υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  η ώρα 01:30 τα ξημερώματα, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου και της Ομάδας “Z” ανέκοψαν όχημα που οδηγείτο από άνδρα, ηλικίας 34 ετών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στην κατοχή του 34χρονου εντοπίστηκε ποσότητα κρυστάλλινης ουσίας ομοιάζουσας με μεταμφεταμίνη.

Ακολούθως αυτός συνελήφθη και από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι  ο 34χρονος  βρισκόταν παράνομα στην Κύπρο από 29.12.20 . Το πιο πάνω πρόσωπο καταγγέλθηκε ακόμη, για παραβίαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου αφού διακινείτο μετά τις 23:00 τη νύχτα χωρίς δικαιολογητικό και του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Στην συνέχεια αυτός συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση. 

 

 ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE