Συγκλόνισε η κόρη του Σωκράτη Χάσικου: «Γιατί βιαστήκατε να πάτε σ’ άλλη γη – Είναι φάρσα ή ένα ψέμα…»

Συγκλόνισε η κόρη του Σωκράτη Χάσικου: «Γιατί βιαστήκατε να πάτε σ’ άλλη γη – Είναι φάρσα ή ένα ψέμα…»

Με απόδοση τιμών τελέστηκε σήμερα στις 11:00 η κηδεία του πρώην Υπουργού Άμυνας και Εσωτερικών, Σωκράτη Χάσικου, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου Β', στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στο χωριό Επισκοπειό. 

Επικήδειο λόγο εκφώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ενώ από πλευράς της οικογένειας του η θυγατέρα του Άννα Μαρία συγκίνησε μιλώντας για τον άνθρωπο και πατέρα Σωκράτη Χάσικο.

«Πατέρα μου,η επόμενη μέρα δυστυχώς ξημέρωσε. Αυτη που βρήκε την πολυθρόνα σου αδειανή. Ο ήρωας μου που τελικά υπέκυψε σε μια μαχη άνιση ,εξουθενωτική.Το ξερεις, δεν ησουν απλα πατερας μου εσυ…» ανέφερε αρχικά η κόρη του εκλειπόντος και συνέχισε:

«Πως να ζω χωρις εσενα.Πως να μην σου λεω Καλημερα.Πως να προσαρμοστώ ξανα…. Ειναι η σκεψη μου θολή και γκρίζα.Ειναι φαρσα ή ενα ψεμα;Ουτε κι εσυ εισαι πια εδώ…»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

https://youtu.be/UsRwm2sUzsE

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE