Survivor 4: Η παραγωγή παίρνει τα κινητά από τους εργαζόμενους

Survivor 4: Η παραγωγή παίρνει τα κινητά από τους εργαζόμενους

Η κατάσταση ξεφεύγει στο φετινό Survivor, επεκτεινόμενη μέχρι και στους ανθρώπους της παραγωγής, με τους οποίους ο Ατζούν φαίνεται να έχει γίνει έξαλλος, μην κρύβοντας τον εκνευρισμό του και παίρνοντας μέτρα, ώστε να σταματήσουν να έρχονται στην Ελλάδα διαρροές, οι οποίες μπορεί να πλήξουν το ριάλιτι.

Από την αρχή της χρονιάς, άλλωστε, ο Τούρκος παραγωγός δεν έχει κρύψει την ενόχλησή του για τα spoilers, που κυκλοφορούν στις ιστοσελίδες και στις εκπομπές, επιχειρώντας διαρκώς να σταματήσει αυτά να διαρρέουν. Από τις αποχωρήσεις παικτών στους καυγάδες που υπάρχουν στην παραλία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Socialista.com.cy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE