Survivor 4: Η παραγωγή παίρνει τα κινητά από τους εργαζόμενους

Survivor 4: Η παραγωγή παίρνει τα κινητά από τους εργαζόμενους

Η κατάσταση ξεφεύγει στο φετινό Survivor, επεκτεινόμενη μέχρι και στους ανθρώπους της παραγωγής, με τους οποίους ο Ατζούν φαίνεται να έχει γίνει έξαλλος, μην κρύβοντας τον εκνευρισμό του και παίρνοντας μέτρα, ώστε να σταματήσουν να έρχονται στην Ελλάδα διαρροές, οι οποίες μπορεί να πλήξουν το ριάλιτι.

Από την αρχή της χρονιάς, άλλωστε, ο Τούρκος παραγωγός δεν έχει κρύψει την ενόχλησή του για τα spoilers, που κυκλοφορούν στις ιστοσελίδες και στις εκπομπές, επιχειρώντας διαρκώς να σταματήσει αυτά να διαρρέουν. Από τις αποχωρήσεις παικτών στους καυγάδες που υπάρχουν στην παραλία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Socialista.com.cy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE