Χειροπέδες σε εστιάτορα στην Λεμεσό - Έκανε επίθεση και απειλούσε γιατί καταγγέλθηκε

Χειροπέδες σε εστιάτορα στην Λεμεσό - Έκανε επίθεση και απειλούσε γιατί καταγγέλθηκε

Εστιάτορας στην Λεμεσό εξυπηρετούσε πελάτες σε κλειστό χώρο με αποτέλεσμα να καταγγελθεί και να επιτεθεί σε επιθεωρητή υγειονομικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το περιστατικό σημειώθηκε χθες (Κυριακή 11/04), στο χωριό Μονή της Επαρχίας Λεμεσού, όταν μπήκαν για έλεγχο σε ψαροταβέρνα και εντοπίστηκαν θαμώνες σε κλειστό χώρο.

Όταν ο ιδιοκτήτης έμαθε πως θα καταγγελθεί με εξώδικο ξεκίνησε να κάνει επίθεση εναντίον του επιθεωρητή υγειονομικών υπηρεσιών, να βρίζει και να απειλεί.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο εστιάτορας κλήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Μονής, όπου και ανακρίθηκε σχετικά με το περιστατικό.

Η υπόθεση αναμένεται να καταχωρηθεί άμεσα ενώπιον Δικαστήριου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE