Οι «παγκίτες» την βοήθησαν να ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ…

Οι «παγκίτες» την βοήθησαν να ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ…

Μπορεί να χαρακτηριστεί «πύρρειος» η νίκη της Ομόνοιας επί του Ολυμπιακού. Επειδή προέκυψαν τραυματισμοί, αλλά πιο σοβαρός είναι αυτός του Έρνεστ Ασάντε, ενός παίχτη που είναι εκ των βασικών πρωταγωνιστών της φετινής χρονιάς.

Αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, από τις τοποθετήσεις και τις αναρτήσεις συμπαιχτών του στα Κοινωνικά Δίκτυα καταλαβαίνει κανείς, ότι ο Γκανέζος δεν θα είναι διαθέσιμος στα τελευταία 4 παιχνίδια της σεζόν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.